19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомирська область
  • Бунечко назвав закриття лабораторного центру фейком. Аналізи на COVID-19 з Житомира передадуть іншим лабораторіям

Бунечко назвав закриття лабораторного центру фейком. Аналізи на COVID-19 з Житомира передадуть іншим лабораторіям

  • 7 травня, 2020 11:53
Житомирський обласний лабораторний центр буде й надалі приймати проби, відібрані у хворих з підозрою на коронавірус. Про це 7 травня під час брифінгу наголосив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
 

"Хочу повідомити, що вчора в кінці робочого дня (6 травня - ред.) в Житомирі знаходився з робочою поїздкою головний санітарний лікар України Віктор Кирилович Ляшко. І хочу доповісти, що всі відбори проб будуть далі здійснюватись за тими протоколами, які розробило Міністерство охорони здоров'я", – повідомив Бунечко.


Закриття Житомирського лабораторного центру на декілька днів голова ОДА назвав фейком.
 

"Що стосується завантаженості нашого лабораторного центру, то проби, які у нас зараз знаходилися у так званій черзі, будуть направлені до інших лабораторій України, які зараз мають неповне навантаження та будуть перевірені найближчим часом. Тому певні фейки про закриття нашого лабораторного центру є необ'єктивними та неправдивими", – додав Віталій Бунечко.


Як повідомляв "Журнал Житомира", 6 травня була поширена інформація про завантаженість Житомирського обласного лабораторного центру.
Поділитись

Новини по темі: