26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада передумала: у Житомирі не будуть закривати на карантин гуртожиток

Міськрада передумала: у Житомирі не будуть закривати на карантин гуртожиток

  • 7 травня, 2020 9:31
Влада Житомира вирішила не закривати на карантин гуртожиток на проспекті Миру, 12, де раніше виявили декілька випадків захворювання на коронавірус.

Про це, коментуючи результати засідання виконкому, повідомив міський голова Сергій Сухомлин, інформує "Суспільне Житомир".
 

"Ми вчора дуже ретельно розбиралися з цим питанням - і з медиками, і з комісією. Чому? Гуртожиток - це, фактично, стара назва цього об'єкту. На даний момент це звичайний житловий будинок. Більше того - там створено ОСББ. А ми не можемо закривати кожен житловий будинок, де в людей виявили коронавірус. На даний час в Житомирі офіційно зареєстровано 153 людини, які інфікувалися COVID-19. З них лише 30 перебуває на стаціонарі, всі інші лікуються амбулаторно. Треба людям бути обережними: обережно користуватися ліфтами і сходами. Управляючі компанії або ОСББ мають проводити додаткові заходи з дезінфекції і жити та працювати в тих обмеженнях, які є", – сказав мер Житомира.


Нагадаємо, 5 травня заступник голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко повідомила, що через виявлений коронавірус в Житомирі на карантин закривають гуртожиток. Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повинна була вирішити, в якому режим проходив би карантин.
 
Поділитись

Новини по темі: