24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На Житньому ринку, попри встановлені правила, не всі покупці одягають маски

На Житньому ринку, попри встановлені правила, не всі покупці одягають маски

  • 4 травня, 2020 17:25
У Житомирі з 1 травня відкрилися всі великі продуктові ринки. Головною умовою відкриття базарів було дотримання встановлених санітарних та протиепідемічних заходів.

Так, персонал та клієнти повинні мати засоби індивідуального захисту, забороняється скупчення відвідувачів та продаж товарів без упаковки з відкритих прилавків.

Відповідальність за дотримання заходів була покладена на адміністрацію ринків. Біля входів до "Житнього" ринку з'явилися люди, які слідкували, щоб клієнти були в масках, а також міряли їм температуру. 



Однак, у соцмережах пишуть, що багато людей ігнорують правила.
 

"Ось вам і відкриття базарів. На "житньому ринку" багато людей відмовляються міряти температуру та вдягати маски. Вони кажуть, що в країні не введений надзвичайний стан і правила мають суто рекомендаційний характер. Так-то воно так, але ж тут справа особистої безпеки", – йдеться у повідомленні ГО "Основа Майбутнього / Житомир".


Варто додати, що з 5 травня на "Житньому" ринку відчиняють м'ясний павільйон. Для безпеки покупців та продавців всі торгові місця обладнали спеціальними екранами.

"З завтрашнього дня, відкривається м'ясний павільйон на Житньому ринку !!! Силами ринку зроблена ось така краса, а головне безпека для покупців і продавців", – написав в соцмережі підприємець Андрій Попов.



Поділитись

Новини по темі: