26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни відтепер можуть самостійно перевірити законність вуличної реклами

Житомиряни відтепер можуть самостійно перевірити законність вуличної реклами

  • 22 квітня, 2020 17:33
Вулиці Житомира за останні роки заполонили різноманітні рекламні та інформаційні конструкції. Більшість з них законні, але є й такі, що встановленні без погодження з владою міста.

Завдяки геопорталу міста відтепер кожен житомирянин може законність тієї чи іншої рекламної конструкції. Житомирська міська рада у соцмережі пояснила, як користуватися порталом

"Перейшовши за посиланням http://gis.zt-rada.gov.ua/ на геопортал міста, маєте у "Реєстрі рекламних засобів" натиснути кнопку "карта".  Вам відкриється карта-схема, яка допоможе містянам відслідковувати незаконну установку інформаційних та рекламних конструкцій і значно спростить роботу в сфері легалізації розміщення зовнішньої реклами", – говорять у мерії.

У разі якщо рекламна конструкція не відзначена на карті, значить, вона розміщена незаконно. В такому випадку можна повідомити про це на електронну адресу: gis@zt-rada.gov.ua

Наразі реєстр рекламних конструкцій Житомира нараховує більше 1000 законних та погоджених з міською радою рекламних засобів.

Поділитись

Новини по темі: