24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Застілля і стрілянина: у приватному будинку на околиці Житомира по-особливому відзначили Великдень

Застілля і стрілянина: у приватному будинку на околиці Житомира по-особливому відзначили Великдень

  • 21 квітня, 2020 13:50
У Житомирі поліцейські затримали чоловіка, який вистрілив зі зброї у свого знайомого. Інцидент стався на Великдень в одному з приватних будинків на околиці міста. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Попередньо, між пораненим та ще одним гостем виник конфлікт, після чого один з чоловіків пішов геть. Згодом він повернувся, та, покликавши опонента з кімнати до коридору, направив на нього саморобний пристрій для стрільби та здійснив постріл", – інформує поліція.

З місця події нападник втік. Пораненого ушпиталили до реанімаційного відділення лікарні та провели оперативне втручання.

За кілька годин оперативники розшукали 31-річного житомирянина, причетного до події. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили мисливські гільзу, порох та картеч.

Чоловіка затримали, 20 квітня слідчі оголосили йому про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та нині вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Законодавством таке кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: