26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирському районі дозволили відкрити продовольчі ринки

  • 3 квітня, 2020 8:51
У Житомирському районі 3 квітня відновлять роботу продовольчі ринки після тимчасового закриття через карантин у зв’язку з поширенням коронавірусу. 

Таке рішення ухвалила сьогодні районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає УНІАН.
 

«Йдеться не про стихійні ринки у селах та селищах, а про ті, які мають статус ринків», - зазначалося під час засідання комісії. 


Мотивували таке рішення тим, що зараз набагато небезпечніше для жителів приміських селищ їздити за продуктами громадським транспортом до Житомира, аніж купувати їх на місцевому ринку. 

При цьому на засіданні комісії наголошувалося, що продовольчі ринки району, яким дозволяється відкриватися з 3 квітня, повинні дотримуватися усіх санітарних правил. У Житомирському районі налічується декілька продовольчих ринків, найбільший з яких – у селищі Озерне.

Як повідомляв «Журнал Житомира», у Житомирі не відновили роботу продовольчих ринків, оскільки, за твердженням місцевої влади, наразі немає змоги забезпечити повний контроль над безпекою для продавців та покупців.
Поділитись

Новини по темі: