29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині чоловік зробив хибний виклик про коронавірус, щоб швидка приїхала до його друга

На Житомирщині чоловік зробив хибний виклик про коронавірус, щоб швидка приїхала до його друга

  • 31 березня, 2020 12:47
В ніч з 30 на 31 березня медики швидкої допомоги виїхали на виклик до нібито хворого на коронавірус і марно використали захисні костюми. Інцидент стався у смт Романів Житомирської області.

"Чоловік викликав швидку на вул. Житомирську, мовляв має кашель, високу температуру та він нещодавно повернувся з-за кордону. На місці з'ясувалося, що чоловік викликав медиків не до себе, а до приятеля, в якого є температура 38, але ознак коронавірусу немає. Тож, на думку, фельдшерів, чоловіки сказали про підозру на коронавірус, адже знали, що в таких випадках "швидка" прибуває негайно", – пише місцевий сайт "Твій Романів".

Готуючись до виклику, фельдшери одягнули захисні костюми, яких всього 6 у Романівській бригаді. Тож через хибний виклик марно використали 2 комплекти, вартість яких сягає понад 1000 грн.

Медики швидкої повідомили про випадок працівників поліції та сімейних лікарів.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в лікарню міста Коростень звернулися два молодих хлопця з нібито симптомами коронавірусної інфекції. "Інфікованими" небезпечною хворобою виявилися двоє місцевих YouTube блогерів, які вирішили перевірити роботу співробітників інфекційної лікарні.
 
Поділитись

Новини по темі: