28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Блогерів що влаштували пранк з коронавірусом на Житомирщині притягнуть до відповідальності

Блогерів що влаштували пранк з коронавірусом на Житомирщині притягнуть до відповідальності

  • 17 березня, 2020 20:54
Сьогодні 17 березня у лікарню міста Коростень викликали поліцію через неправдиве повідомлення про зараження коронавірусом.

Як стало відомо «Журналу Житомира», до лікарні звернулося двоє людей з нібито симптомами коронавірусної інфекції. "Зараженими" небезпечною хворобою виявилося двоє місцевих блогерів, які вирішили перевірити роботу співробітників інфекційної лікарні.

"Двоє осіб, 1990 і 1994 року народження, звернулися до центру ПМСД Коростенської міської ради із скаргою про невідкладну допомогу. Вони заявили, що нібито мають підвищену температуру та перебували закордоном з 5 по 12 березня, в Італії", - написав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у Facebook.

Бригада швидкої допомоги відразу зреагувала на цей виклик, прибувши до уявних хворих в повному захисному комплекті від коронавірусної інфекції. Блогерів доставили до інфекційного відділення.

"У інфекційному боксі було проведено швидкий тест на виявлення коронавірусу. Результат виявився негативним, але наразі відомо, що хвороба виявляється тільки на 4-5 добу. Коли лікар зайшла до боксу та розпочала процедуру анамнезу, тобто отриманні інформації про хворого та його недуги, вони зізналися, що виявилися блогерами та знімають процес отримання медичної допомоги", - додав голова ОДА.

Головний лікар Микола Ходаківський викликав поліцію для зафіксування правопорушення.

Очільників області заявив, що вимагатиме компенсацію вартості даремно витраченого комплекту індивідуального захисту та виїзду медичної бригади та притягнення до адміністративної відповідальності горе-блогерів.
Поділитись

Новини по темі: