26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Коронавірус у Житомирі: головне станом на 24 березня

  • 24 березня, 2020 9:00
У Житомирі станом на 8 годину ранку 24 березня не зафіксовані нові випадки захворювання на коронавірус, нових підозр на COVID-19 також не було. 

Про це заявив міський голова Сергій Сухомлин. Також він розповів про житомирян, які вчора на спецпотягах повернулися до України.
 

"Житомирян, яких ми зустріли зі спецпотягів (перший потяг – 12, другий – 23), одразу перевірили лікарі. Їм зробили необхідні тести. Люди дали розписки, що будуть дотримуватися правил домашньої самоізоляції. У поліції є вся інформація, вони контролюватимуть процес разом з сімейними лікарями. Одна родина виявила бажання самоізолюватися не вдома. Її ми розмістили в іншому місці", – проінформував мер Житомира.

 

Поліція відкрила кримінальну справу на інфікованого коронавірусом жителя Житомира


Поліція відкрила кримінальну справу стосовно хворого на коронавірус жителя Житомира, який возив туристів в Австрію. Правоохоронці встановили, що рейсами авіаліній в обидві сторони одночасно з хворим скористалися ще більше 30 чоловік.
 

Для обсервації житомирян, що повернулися з-за кордону, підготували готельні номери


Жителів Житомира та області, які повертаються з-за кордону, продовжують зустрічати на залізничному вокзалі у Києві та готують для них санаторії та готелі. За словами начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Миколи Суслика, за останні дні з-за кордону повернулися 52 людини і вони знаходяться під спостереженням сімейних лікарів.
 

Бізнесмен на боротьбу з COVID-19 надав Житомиру понад мільйон гривень


У Житомирі лікарняні заклади відкрили рахунку для зарахування благодійних внесків – всі вони будуть направлені на запобігання поширенню коронавірусу. Підприємець Юрій Бірюченко вже надав місту 1,2 млн грн на придбання апарату ШВЛ.
Поділитись

Новини по темі: