26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Для медиків в громадському транспорті Житомира запровадять безкоштовний проїзд

Для медиків в громадському транспорті Житомира запровадять безкоштовний проїзд

  • 20 березня, 2020 12:57
У Житомирі медичні працівники користуватимуться громадським транспортом безкоштовно. На це передбачили 500 тисяч гривень. Відповідне рішення було прийнято 20 березня на позачерговому засіданні виконавчого комітету.
 

«Для працівників медичної галузі  Житомирської міської ОТГ придбають транспортні картки та проїзні. Сьогодні будуть підписані договори з КП «Житомиртранспорт», а також виділені картки, на яких буде певна сума коштів», - зазначила заступниця міського голови Марія Місюрова.


У міській раді пояснюють, що транспортна картка працює як гаманець і діє у всьому громадському транспорті міста: як комунальному, так і приватному. На  картках для медичних працівників будуть особливі засоби ідентифікації.

«Під час черг на зупинках громадського транспорту, поступайтеся  медичним працівникам, робота яких  сьогодні є надважливою», - звернувся з проханням до житомирян міський голова Сергій Сухомлин.


 
Нагадаємо, від завтра, 21 березня, в громадському транспорті Житомира скасують пільговий проїзд. Таке рішення було мотивоване тим, що під час перевірок транспорту було виявлено, що більшість пасажирів - пенсіонери, які перебувають в зоні найбільшого ризику.
Поділитись

Новини по темі: