29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • КОРД затримав розбійника, який хотів обчистити обмінний пункт в Житомирі. ФОТО

КОРД затримав розбійника, який хотів обчистити обмінний пункт в Житомирі. ФОТО

  • 13 березня, 2020 16:19
11 березня у Житомирі розбійник, погрожуючи пістолетом працівниці обмінника, намагався заволодіти грішми. Однак його спроба виявилась невдалою і він утік з місця події. Оперативники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДу 12 березня затримали підозрюваного у нападі.

"За словами касира обмінного пункту, невідомий у медичній масці та капюшоні заскочив до приміщення та почав погрожувати їй пістолетом, вимагаючи гроші. Жінка встигла сховатись у безпечне місце, а молодик натомість кинувся тікати", - інформує ГУ Нацполіції.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження. Працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини у результаті проведених слідчо-розшукових заходів встановили особу підозрюваного.
 

"12 березня розшуківці за участі бійців спецпідрозділу КОРД затримали парубка в Овруцькому районі. Під час подальших дій виявлено та вилучено пістолет, попередньо стартовий, який парубок, ймовірно, використовував під час нападу", - розповів заступник начальника ГУНП області –начальник кримінальної поліції В’ячеслав Пашковський.


Затриманий виявився 23-річним жителем Житомира. За скоєне хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.



Поділитись

Новини по темі: