20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Посеред робочого тижня в Житомирі відключать водопостачання

Посеред робочого тижня в Житомирі відключать водопостачання

  • 5 березня, 2020 17:25
  • 1
В наступний четвер, 12 березня, у Житомирі повністю перекриють водопостачання. Води в кранах житомирян не буде через масштабні роботи із заміни запірної арматури. Про це попереджає КП "Житомирводоканал".
 

"Проведення робіт зумовлене необхідністю заміни засувок, які вийшли з ладу. Заблокованість засувок призводить до того, що вода не рухається під необхідним тиском, унаслідок чого мешканці центральної частини міста відчувають дискомфорт. Водночас 8 несправних засувок не виконують свою функцію, а відтак через їх несправність ми не можемо виконати роботи із перекладки аварійних ділянок трубопроводів на перехресті вул. Небесної Сотні - вул. Лесі Українки та вул. Хлібна, 38", - пояснюють у підприємстві.


Щоб вирішити ці проблеми, працівники водоканалу замінять 8 засувок за такими адресами: вул. Хлібна, 30, вул. Івана Мазепи, 139, перехрестях вулиць Домбровського — Небесної Сотні, Степана Бендери — Небесної Сотні, Степана Бендери — Хлібної, Домбровського — Хлібної, Івана Мазепи — Домбровського.

Унаслідок проведення робіт 12 березня з 00:01 до 19:00 у Житомирі буде відсутнє водопостачання

Після проведення робіт деякий час із кранів може текти брудна вода. "Житомирводоканал" просить поставитися до вказаних заходів із розумінням.

Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Luda Matusevich
6 березня, 2020 7:03:39

На полевой уже 2 день ее нет