16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мінсоцполітики згадало про житомирський «Прозорий офіс» і погодило закупівлю меблів

Мінсоцполітики згадало про житомирський «Прозорий офіс» і погодило закупівлю меблів

  • 4 березня, 2020 17:45
Відкриття першого в Житомирі «Прозорого офісу» на Польовій затримується через відсутність меблів та комп’ютерної техніки, закупівля яких мала відбутися ще в 2019 році профільним міністерством. 

Як повідомляє Житомир інфо, 3 березня на засіданні робочої групи в міністерстві соціальної політики таки погодили закупівлю для житомирського «Прозорого офісу».
 

«Вчора відбулося засідання робочої групи в Міністерстві соціальної політики. Було погоджено те, що закупівля меблів та техніки для нашого «Прозорого офісу» буде здійснюватися у пакеті закупівель Мінсоцполітики. Уже в нас все підготовлено і має бути сьогодні підписано міністеркою. Тож буде проведена закупівля. Орієнтовні терміни - приблизно близько трьох місяців. Тобто усе погоджено, меблі, комп’ютерна техніка і все необхідне обладнання буде закуповуватися, треба лише трошки почекати», - зазначила директор департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір.


Готовність спеціалістів до відкриття нового ЦНАПу у форматі «Прозорого офісу» підтвердила і начальник центру надання адміністративних послуг Сюзанна Галецька.

Нагадаємо, ТОВ «Зодчество ЛТД» виграло тендер восени 2018 року з реконструкції адмінбудівлі у перший у Житомирі Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс»Сума укладеного договору склала 35,4 млн грн. Влітку 2019 року поруч з майбутнім «Прозорим офісом» почали реконструкцію скверу та фонтану. На роботи з держбюджету було спрямовано 10,6 млн гривень. У жовтні для завершення реконструкції скверу та «Прозорого офісу» виділили ще 34 млн гривень.
Поділитись

Новини по темі: