28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Російська група «RADIO TAPOK» виступила з аншлагом в Житомирі. ВІДЕО

Російська група «RADIO TAPOK» виступила з аншлагом в Житомирі. ВІДЕО

  • 22 лютого, 2020 20:23
20 лютого російська група «Radio Tapok» з небувалим аншлагом і на повному драйві виступила в Житомирі. У концертному залі місцевого навколокультурних простору, в прямому сенсі слова, не було де яблуку впасти.

Зараз лідер групи Олег Абрамов дає великий тур по містах України, і скрізь, в кожному місті його чекає аншлаг. Житомирська молодь в фанзоні зустрічала кожну композицію ревом, підживлювала всіх в залі своєю енергією.

Олег Абрамов в своїй творчості пішов знайомим шляхом - взяв зарубіжні хіти, зробив авторський переклад текстів цих пісень на російську мову та став неймовірно популярним на YouTube. Крім переробок Rammstein, Sabaton, Powerwolf, Linkin Park та інших «Radio Tapok» пишуть і свої оригінальні композиції.

"Капці" добре прокачували енергетикою житомирський зал. Глядачі весь концерт були на одній хвилі з музикантами, з голосом соліста. Фанати відривалися по повній, музиканти працювали злагоджено і на високому професійному рівні.
 
 

Крим назвав «незрозумілою територією»

Нещодавно група примудрилася потрапити в скандал через свої погляди щодо окупованого російським агресором Криму.

На своїй сторінці в Facebook український активіст Сергій Стерненко опублікував перепалку з Radio Tapok, де адміністратор сторінки, швидше за все це соліст Олег Абрамов, називає Крим «незрозумілою територією» і заявляє, що вина за війну на Донбасі лежить на уряді України і Росії одночасно.

Також засновник «Radio Tapok» Олег Абрамов потрапив на сайт «миротворця» за незаконний перетин кордону з окупованим Кримом.

Однак, варто зауважити, що пізніше, з посиланням на відповідь Державного прикордонній служби України стало відомо, що в дійсності Абрамов в той рік (який вказаний в «миротворці») не перетинав кордон з окупованих Кримом, що втім не скасовує сумнівних заяв групи на адресу статусу анексованого півострова і агресії Російської Федерації.
 
Автор видео Тімур Запольський
Поділитись

Новини по темі: