26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині після позапланових перевірок рятувальники вимагають закрити 43 заклади

  • 21 лютого, 2020 15:52
Рутувальники провели у Житомирській області позапланові перевірки 1299 закладів із масовим перебуванням людей. За результатами перевірок у 43 виявлені серйозні порушення правил пожежної безпеки.

За інформацією Управління ДСНС України у Житомирській області, наразі направлено до адміністративного суду позови стосовно призупинення діяльності даних об'єктів.
 

"Підготовлено та направлено до адміністративного суду 43 позови стосовно призупинення діяльності об’єктів у зв’язку порушення правил пожежної безпеки, що можуть призвести до виникнення пожеж, перешкоджають евакуації людей тощо. Також вжиті заходи адмінвпливу стосовно керівників 1262 установ та закладів", - інформує Житомирська ОДА.


За словами заступника начальника Управління ДСНС області Олега Шахрая, половина порушень, виявлених на початку перевірки, наразі усунені. В першу чергу на тих об’єктах, стосовно яких подано позовні заяви до суду.

Є й заклади, які майже повністю приведені у безпечний протипожежний стан, про що надходять повідомлення до підрозділів ДСНС області. Позапланові перевірки планують завершити до кінця лютого.
Поділитись

Новини по темі: