23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «Не створюємо паніку». Всіх працівників з Китаю, які будують дорогу навколо Житомира, обіцяють ізолювати

«Не створюємо паніку». Всіх працівників з Китаю, які будують дорогу навколо Житомира, обіцяють ізолювати

  • 15 лютого, 2020 22:16
В Житомирі обіцяють ізолювати всіх працівників з Китаю, які задіяні на будівництві об’їзної дороги навколо Житомира та їздили додому. Як стало відомо «Журналу Житомира», про це йшлося сьогодні на засіданні тимчасової епідеміологічної комісії щодо захисту жителів області від коронавірусу COVID-19. 

"Авіарейсом з Дубаю в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира (йдеться про реконструкції Північної об'їзної дороги по трасі М-06 "Київ- Чоп"). За даними Державної міграційної служби, до виїзду за кордон близько 40 працівників з КНР працювало на вказаному об’єкті" - зазначається у повідомленні. 

В Житомирі на засіданні тимчасової епідеміологічної комісії щодо запобігання китайського коронавірусу повідомили про те, що  з цих 40 людей 16 працівників із КНР не їздили додому у Китай, а залишалися на території України. 

Також за повідомленням Управління Державної міграційної служби в Житомирській області, 13 лютого назад з Китаю на Житомирщину прибув один працівник, якого оглянули та провели медичний огляд. Керівництво компанії, яка будує вказану дорогу, прийняло рішення – ізолювати цього працівника на 14 днів.

"Надалі, усі інші працівники, які прибудуть з Китаю, будуть ізольовані. Протягом двох тижнів за ними будуть спостерігати медики", - повідомляють в житомирський ОДА. 

Там також зазначають, що усі госпітальні бази в Житомирі та області готові до прийняття таких пацієнтів, а працівники, котрі повертаються з Китаю, будуть ізольовані на час спостереження за ними медиками.

«Не створюємо паніку, безпека держави – перш за все! На рівні держави та області вживаються всі можливі заходи, що сприяють повноцінному захисту населення. Всі госпітальні бази в Житомирській області готові до прийняття таких пацієнтів. Працівники, котрі повертаються з Китаю, будуть ізольовані на час спостереження за ними медиками», – наголошує голова ОДА Віталій Бунечко.

Поділитись

Новини по темі: