25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирській області діти надихалися чадним газом: малюків вдалося врятувати

В Житомирській області діти надихалися чадним газом: малюків вдалося врятувати

  • 10 лютого, 2020 13:06
У селі Липне Житомирської області внаслідок отруєння чадним газом госпіталізовано трьох малолітніх дітей. Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців 9 лютого. 

«У повідомленні йшлося про пожежу у с. Липне та отруєння чадним газом двох 3-річних двійнят та їхнього 4-річного братика», - зазначили у поліції. 

Як пише УНІАН, діти спали в одній з кімнат, а через деякий час дорослі, навідавшись до будинку, виявили, що у кімнаті повно диму та тліє постіль.
 

«Матір дітей поклала їх спати, а сама вийшла у літню кухню, коли ж повернулася, то побачила, що кімната наповнена димом, а діти вчаділи», - уточнили в поліції. 


За інформацією відомства, пожежу вдалося швидко загасити. Дітей спочатку госпіталізували до реанімаційного відділення Любарської райлікарні, а звідти перевели до Житомирської обласної дитячої лікарні. Нині вони перебувають під наглядом медиків, їхній стан оцінюється як стабільний. 

Поліцейські встановлюють причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Розслідування справи триває.
Поділитись

Новини по темі: