25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Під Житомиром водій фури збив чоловіка і поїхав з місця ДТП: пішохід не вижив

Під Житомиром водій фури збив чоловіка і поїхав з місця ДТП: пішохід не вижив

  • 14 січня, 2020 15:21
У Житомирській області водій вантажівки збив чоловіка, що стояв на узбіччі траси, і втік з місця ДТП. Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирщини, дорожньо-транспортна пригода сталася 13 січня близько 20 години поблизу села Курне Пулинського району.

"Про подію до поліції повідомив 39-річний знайомий загиблого. За його словами, вони зупинилися на автошляху через пошкодження колеса автівки ЗАЗ Lanos та усували несправність. В якийсь момент заявник повернувся до салону автомобіля та почув гуркіт надворі, а, вийшовши, побачив уламки від автомобіля DAF, що зупинився попереду. Проте, помітивши як чоловік прямує до вантажівки, її водій відразу поїхав з місця ДТП", - інформує поліція.

Після того як фура поїхала водій легковика виявив свого товариша на узбіччі без ознак життя. Встановлено, що 38-річний чоловік загинув унаслідок отриманих від наїзду травм.



Вже за годину патрульні поліцейські зупинили вантажівку поблизу села Глибочиця Житомирського району. 

Правоохоронці затримали 48-річного водія DAF. Попередня правова кваліфікація злочину - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України. За подібні протиправні дії керманичу вантажівки загрожує тривалий термін ув’язнення. 
Поділитись

Новини по темі: