25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Замість Фурлета: мерія вже знайшла нового керівника для КП «Житомиртранспорт»

Замість Фурлета: мерія вже знайшла нового керівника для КП «Житомиртранспорт»

  • 28 грудня, 2019 15:53
До роботи в комунальному підприємстві «Житомиртранспорт» міської ради приступив його новий керівник – Андрій Гнеличко. Про це у Facebook 28 грудня написав Іван Фурлет, який офіційно поки очолює зазначене підприємство.

«Остання робоча нарада з новою #транспорт'ною командою і сталою командою управління. За тиждень з новим директором КП Житомиртрансу Hnelychko Andrii підсумували попередні 3 роки і визначили перші кроки в новому році. Радий, що нова команда професійно і швидко визначила завдання і перейшла до їх виконання», – йдеться у повідомленні.

На сайті Житомирської міської ради станом на 28 грудня немає розпоряджень про звільнення Івана Фурлета з посади директора КП та про призначення на цю посаду Андрія Гнеличка.

Фото з соцмережі, Андрій Гнеличко в центрі кадру

У коментарі сайту Житомир інфо Іван Фурлет повідомив, що, швидше за все, офіційно нового очільника призначать уже після свят.
 

«Так, формально розпорядження ще не було, адже зараз свята, але після свят це питання має бути врегульоване. Уже тиждень Андрій Гнеличко був на підприємстві, переймав справи. Мені його представили, сказали: «Ось, передай справи», – розповів Фурлет.


Як повідомлялося, на останній сесії міськради Іван Фурлет написав заяву на звільнення з посади директора КП «Житомиртранспорт».
Поділитись

Новини по темі: