26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У Житомирі під час отримання хабара затримали голову однієї з ОТГ області. ФОТО

У Житомирі під час отримання хабара затримали голову однієї з ОТГ області. ФОТО

  • 13 грудня, 2019 15:19
Військова прокуратура затримала на хабарі у розмірі 2500 доларів голову Андрушківської ОТГ Анатолія Бочківського. Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Встановлено, що упродовж вересня-листопада 2019 року голова Андрушківської об’єднаної територіальної громади висунув вимогу громадянину надати йому 2500 доларів США хабара за безперешкодне отримання у власність земельної ділянки площею 0,25 га на території ОТГ", - йдеться у повідомленні.

За інформацією військової прокуратури, 13 грудня 2019 року посадовець в Житомирі одержав "винагороду" за земельну послугу. Після чого був затриманий правоохоронцями. 
 

"Предмет злочину у нього вилучено з кишені одягу. Наразі керівнику громади готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою і відсторонення від посади", - повідомляє військова прокуратура Центрального регіону України.




Поділитись

Новини по темі: