24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • «На зустріч із «Житомиргазом»: комунальники запропонували незвичний формат спілкування

«На зустріч із «Житомиргазом»: комунальники запропонували незвичний формат спілкування

  • 13 грудня, 2019 14:35

Кожного суботнього ранку провідні фахівці АТ «Житомиргаз» зустрічаються із споживачами природного газу. Із житомирянами поспілкувався  головний інженер Житомирського відділення Сергій Козюченко.

Щосуботи, завітавши до Центра обслуговування клієнтів споживачі природного газу можуть отримати не лише консультації менеджерів, а й поспілкуватися із працівниками АТ «Житомиргаз», які дадуть вичерпні відповіді на Ваші запитання.

Перша зустріч пройшла досить продуктивно. Найчастіше люди запитували про встановлення лічильників, куди звертатися за заміною побутових газових приладів, про приведення об’ємів спожитого газу до стандартних умов.  

«Щодня ми отримуємо від вас тисячі дзвінків та повідомлень, які ретельно опрацьовуємо. Але нічого не  може замінити спілкування віч-на-віч. Ми розпочали кампанію «Відкриті суботні зустрічі» - щосуботи в наших Центрах обслуговування клієнтів ми будемо чекати на вас для щирої та корисної розмови» - запрошує на зустріч начальник Житомирського відділення АТ «Житомиргаз» Володимир Остапчук.

«Щоразу, коли ви набираєте на телефоні 104, фахівці нашої аварійної-диспетчерської служби готові виїхати на ваш виклик!  Ми, як швидка допомога «103» або аварійна служба «101» - чергуємо цілодобово! Кожен день ми приймаємо близько 50 викликів та відводимо загрозу аварій, витоків газу та навіть вибухів» - зазначає директор технічний Сергій Колесник.

Вже цієї суботи, 14 грудня, о 10:00 на зустріч з Вами у Центрі обслуговування клієнтів, що знаходиться на вул. Київській,54, чекатиме начальник Житомирського відділення АТ «Житомиргаз» Володимир Остапчук.

Ми обіцяємо цікаву розмову та комфортну атмосферу!

Пресслужба Житомиргаз

Теги:
Поділитись

Новини по темі: