19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У житомирян, що живуть на верхніх поверхах, знизився напір води в крані: названа причина

У житомирян, що живуть на верхніх поверхах, знизився напір води в крані: названа причина

  • 10 грудня, 2019 12:52
У багатоповерхових будинках, що знаходяться у центрі Житомира, знизився тиск подачі води. У КП "Житомирводоканал" пояснюють це реконструкцією трубопроводу у приміському селі Зарічани.

"Шановні житомиряни, наразі підрядна організація Світового банку проводить реконструкцію трубопроводу у Зарічанах. Для того, щоб замінити 200 м аварійної ділянки, працівникам довелося тимчасово вивести із експлуатації один із магістральних трубопроводів діаметром 1200 мм, що живив центральну частину міста та промислову зону. У зв'язку із цим у деяких багатоповерхівках Житомира знизився тиск подачі води", - повідомляють комунальники.

Щоб забезпечити водою верхні поверхи будинків КП "Житомирводоканал" підняв тиск у мережах до максимально можливого рівня, однак це збільшило кількость поривів на водогоні.

Роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводу мають бути завершені наприкінці року. 

"Просимо житомирян із розумінням поставитися до ситуації, яка склалася. Ми змушені змінювати трубопроводи, бо лише це дозволить нам мати чисту воду в кранах", - зазначає водоканал.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в Житомирі проходять масштабні роботи з оновлення водомережі міста за кредитні кошти Світового банку.
Поділитись

Новини по темі: