26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Позбувся приставки «в.о.»: представлено нового прокурора Житомирської області. ФОТО

Позбувся приставки «в.о.»: представлено нового прокурора Житомирської області. ФОТО

  • 28 листопада, 2019 11:28
28 листопада у Житомирі представили нового прокурора області – Олега Василіва. Участь у представленні взяв заступник генпрокурора Віктор Трепак і голова ОДА Віталій Бунечко.

Про це «Журналу Житомира» повідомили у пресслужбі Житомирської облдержадміністрації.

«Суспільству необхідно надати позитивний кінцевий результат нашої роботи. Лише український народ може дати оцінку роботі правоохоронних органів та органів виконавчої влади. Сьогодні важливі не лише цифри та кількість пійманих злочинців, а число покараних за ці злочини, які вони вчинили», – сказав Бунечко.

Прокурор Житомирської області – Василів Олег Богданович, 1984 року народження. Cтарший радник юстиції. Працює в органах прокуратури з жовтня 2006 року. З грудня 2017 року Олег Василів був призначений на посаду першого заступника прокурора Житомирської області. Після звільнення на початку вересня 2019 року прокурора області Любомира Війтовича, Олег Василів виконував обов’язки керівника обласної прокуратури.

Згідно з декларацією, у 2018 році Василів заробив 590 тис. 236 гривень. Має готівкою 34 тис. доларів, 400 тис. гривень та на рахунку у банку понад 11 тис. доларів.





Поділитись

Новини по темі: