19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мерія найме охоронну фірму, щоб убезпечити святковий Житомир від вандалів

Мерія найме охоронну фірму, щоб убезпечити святковий Житомир від вандалів

  • 19 листопада, 2019 9:03
Міська рада найме охоронну фірму, яка під час новорічно-різдвяних свят охоронятиме праворорядок на вулицях Житомира та слідкуватиме, щоб вандали не руйнували святкові декорації.

Як пише Житомир лайф, управління культури оголосило тендер на придбання послуг організації й проведення урочистого відкриття новорічних та різдвяних свят. Загальна сума тендеру становить 630 тисяч гривень, втім частину з цих коштів планують витратити на цілодобове чергування охоронної фірми.

В управлінні культури пояснили, що таке рішення ухвалили через постійні проблеми з вандалізмом та крадіжками, адже під час святкування люди часто ламали скульптури, які прикрашали вулицю Михайлівську та навіть забирали ялинки та ялинкові прикраси. А минулого року, у перший день роботи будиночку Святого Миколая, побили вікна.

Саме тому й вирішили поставити цілодобову охорону, яка буде працювати з 19 грудня до 19 січня, тобто у період святкових заходів.

Нагадаємо, в 2018 році в день відкриття виставки льодових фігур на Михайлівській вандали відламали голову крижаному оленю.
Поділитись

Новини по темі: