26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Відкриття першого у Житомирі «Прозорого офісу» перенесли на 2020 рік

Відкриття першого у Житомирі «Прозорого офісу» перенесли на 2020 рік

  • 14 листопада, 2019 15:59
«Прозорий офіс» на майдан Польовому у Житомирі, незважаючи на завершенні будівельні роботи,  цьогоріч не відкриють. Причиною є не проведений Кабміном тендер.

Про це у коментарі сайту Вголос.Zt розповів начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов.
 

«Днями вже подамо декларацію про завершення будівельних робіт. Але для відкриття міністерство соціальної політики мало поставити меблі та комп’ютери. Однак тендер на закупівлю у Кабміні зірвався», – сказав Глазунов.


За його словами, найближчим часом також планують почати роботи по будівництву «Прозорого офіса» у Богунській районній раді. Мають витримати період оскарження тендеру, який пройшов зовсім нещодавно.

«Розбирати все не будемо, як у Корольовському районі. Почнемо з заміни вікон тощо. Адже якщо за півтора місяця роботи не почнуться — 20 мільйонів державної субвенції на це доведеться повернути», – додав начальник управління капітального будівництва.

Нагадаємо, ТОВ «Зодчество ЛТД» виграло тендер восени 2018 року з реконструкції адмінбудівлі у перший у Житомирі Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс»Сума укладеного договору склала 35,4 млн грн. Влітку 2019 року поруч з майбутнім «Прозорим офісом» почали реконструкцію скверу та фонтану. На роботи з держбюджету було спрямовано 10,6 млн гривень. У жовтні для завершення реконструкції скверу та «Прозорого офісу» виділили ще 34 млн гривень.
Поділитись

Новини по темі: