26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Інвестор з Данії розглядає можливість будівництва на Житомирщині текстильної фабрики

Інвестор з Данії розглядає можливість будівництва на Житомирщині текстильної фабрики

  • 13 листопада, 2019 13:15
Потенційні інвестори з Данії знайомляться із Житомирською областю та розглядають можливість розміщення тут підприємства з виробництва текстилю, меблів та одягу. Про це говорили 13 листопада під час зустрічі заступника голови ОДА Володимира Федоренка з представниками Посольства Данії в Україні та данських компаній.

Співвласник та директор компанії Spectre A/S зазначили, що зацікавлені у довгостроковій роботі на території області. Відмічають, що прагнуть створити умови для сталого розвитку. 

Для початку планують відкривати підприємство, на якому зможе працювати близько півсотні людей. Далі поступово та планово розвивати, збільшувати потужності.

Spectre A/S – компанія, що спеціалізується на розробці та виготовленні функціонального одягу, співпрацює з відомими спортивними брендами. Головний офіс розташований в Данії, є виробництва в Латвії та В’єтнамі.

Як повідомляв «Журнал Житомира», тайванська компанія QVE, яка спеціалізується на виготовленні верхнього та спортивного одягу для Adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, New Balance, розглядає Житомирську область, як можливу локацію для створення швейної фабрики.



Поділитись

Новини по темі: