24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • На Житомирщині можуть почати шити одяг для світових спортивних брендів – Adidas, Reebok, Nike

На Житомирщині можуть почати шити одяг для світових спортивних брендів – Adidas, Reebok, Nike

  • 29 жовтня, 2019 13:44
Тайванська компанія QVE, яка спеціалізується на виготовленні верхнього та спортивного одягу для Adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, New Balance, розглядає Житомирську область, як можливу локацію для створення швейної фабрики.

Про це сьогодні, 29 листопада, говорили під час зустрічі заступник голови ОДА Наталія Остапченко та віце-президент компанії Quang Viet Enterprise Джейкоб Ю.
 

«Нам важливе створення нових робочих місць в області, залучення інвестиційних коштів. Тому пропонуємо вам ознайомитися з можливостями для створення нової швейної фабрики на території Житомирщини, або ж налагодити співпрацю вже з існуючими», – сказала Наталія Остапченко.


Віце-президент компанії QVE Джейкоб Ю зазначив, що компанія наразі розглядає можливість для створення нової фабрики на території Житомирської області. Проте головний орієнтир і перевага – це двогодинна відстань від Києва. Перша фабрика цієї компанії в Європі запрацювала в Румунії, друга – може бути в Україні.
На першому етапі створення швейної фабрики планується 1000 робочих місць.

Потенційному інвестору упродовж кількох днів покажуть варіанти для розміщення швейної фабрики в області, а також познайомлять із роботою вже існуючих швейно-текстильних підприємств.





Поділитись

Новини по темі: