27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Житомирянка здобула бронзову медаль на чемпіонату світу з бігу з перешкодами

Житомирянка здобула бронзову медаль на чемпіонату світу з бігу з перешкодами

  • 11 листопада, 2019 13:01
Спортсменка з Житомира Анастасія Коханчук стала третьою на Spartan Trifecta World Championship 2019. Житомирянка виграла бронзову медаль в віковій категорії 24-29 років серед жінок на дистанції 15 км.

Чемпіонат з бігу з перешкодами проходив 2-3 листопада в Греції. Його учасникам потрібно було подолати три дистанції за два дні - майже 50 км з різними перешкодами, передає "Спортивний Житомир".
 

"За два дні потрібно було пробігти 3 дистанції, майже 50 кілометрів з перешкодами по горам. Ми бігли під палючим сонцем в гори. Носили важкі бетонні кульки по 30кг, цепи, рукоходи, колючки та металеві списи. Бігли по холодним рікам. Іноді зносило в тій річці, бо несли відра зі щебнем. Перепригували стінки по 2 метра у воді, стінки по 2,5 метра. В загальному рейтингу за перший день я була на 4-му місці, всього 20 секунд не вистачало до 3-го. В перший день підвернула ногу, але на дистанцію 25 км вийшла. Пів дистанції мусила йти. Зараз маю збиті руки, коліна, синці. Та це було цього варте", - розповіла Анастасія Коханчук.


Бігом з перешкодами житомирянка Анастасія займається щонайменше півтора року. До участі змагань на чемпіонаті Світу в Греції Анастасія Коханчук готувалась самостійно та мала по два-три тренування в день.
Поділитись

Новини по темі: