20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Найкращий бомбардир клубу приніс житомирському «Поліссю» чергову перемогу. ВІДЕО

Найкращий бомбардир клубу приніс житомирському «Поліссю» чергову перемогу. ВІДЕО

  • 11 листопада, 2019 8:43
10 листопада футбольний клуб "Полісся" на житомирській "Спартак Арені", в рамках 20-го туру Другої ліги, впевнено обіграв "Поділля" з Хмельницького. Перемогу ФК "Полісся" приніс кращий бомбардир клубу Ярослав Галенко.

З огляду на силу суперника, "Поділля" проводить найкращий сезон після повернення у Другу лігу, господарі зіграли раціонально, даючи мінімум шансів хмельничанам.

Як пише Sport Arena, перед самою перервою рахунок відкрив Ярослав Галенко. Після кутового від Боровця м'яч заметушився по штрафному майданчику гостей, Галенков влучив у штангу, зате сам Максим встиг на підбір і чітким прострілом знайшов центрфорварда, так що Ярослав замкнув з лівої в падінні - 1:0.

№17, Ярослав Галенко

Хмельничани, треба сказати, намагалися відігратися, так що дуже важливим для "Полісся" був другий гол. На нього господарі напрацювали в середині другого тайму, коли Калінін у своїй штрафній зачепив Даудова. Ярослав Галенко з пенальті впевнено розвів м'яч і воротаря по різних кутах - 2:0. До восьми голів дійшов особистий рахунок кращого бомбардира "Полісся".

З 38 очками "Полісся" зберігає перше місце за підсумками туру. У трьох очках позаду тернопільська "Нива".


 
Поділитись

Новини по темі: