20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни через онлайн-петиції просять включити опалення в дитсадках

Житомиряни через онлайн-петиції просять включити опалення в дитсадках

  • 16 жовтня, 2019 13:55
Житомиряни під онлайн-петицією на сайті міськради збирають підписи за включення опалення в дитячих садках міста. Петиція була опублікована 15 жовтня і вже набрала близько 100 голосів.

"Вважаю найважливішим в нашому житті є наші діти. Хочеться щоб вони були здорові. Це залежить від багатьох факторів і, звичайно, це залежить від того, який температурний режим в дитячих садках, які відвідують наші діти. Вже не перший день чую від вихователів про те, що зранку в групі температура + 13, до вечора група прогрівається до + 15. Діти лягають спати в холодні ліжечка", - йдеться у тексті.

За словами житомирянки, через холод в групі діти постійно хворіють. Вона просить скоріше вирішити питання підключення опалення в дитсадки.

Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 300 підписів за 30 днів.

Як повідомлялося, 10 жовтня в Житомирі запустили 13 автономних котелень, які подають опалення в дошкільні навчальні заклади міста. Основні котельні Житомира поки вирішили не запускати через потепління.
Поділитись

Новини по темі: