26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У «замінованих» лікарнях Житомира бомби не знайшли. ВІДЕО

У «замінованих» лікарнях Житомира бомби не знайшли. ВІДЕО

  • 30 вересня, 2019 11:58
У приміщеннях обласної лікарні та військового шпиталю у Житомирі правоохоронці не виявили жодних загроз від вибухових пристроїв.

Як повідомляв "Журнал Житомира", інформація про можливі теракти у медичних закладах надійшла до поліції зранку 27 вересня.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. 
 

"З корпусів обох медустанов були евакуйовані загалом близько 2700 людей з числа персоналу та пацієнтів. Доступ до приміщень тимчасово обмежувався. Патрульні поліцейські забезпечували безпеку руху транспорту", - інформує поліція. 


Фахівці вибухотехнічної служби разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень та навколишніх територій. За результатами проведених обстежень жодних загроз не виявлено.

"Інформація про подію належним чином зареєстрована. Поліцейські встановлюють автора тривожного повідомлення", - говорять у Нацполіції.
 
Поділитись

Новини по темі: