28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Автомобільний «двірник» ледь не коштував пенсіонеру життя

Автомобільний «двірник» ледь не коштував пенсіонеру життя

  • 27 вересня, 2019 16:06
У Житомирській області чоловік намагався підібрати з дороги "двірник", який випав з його авто, і попав під колеса іншого автомобіля. Подія сталася 26 вересня при в'їзді у смт Черняхів. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Національної поліції Житомирщини.
 

"Попередньо, 64-річний водій автомобіля "Toyota Land Cruiser", рухаючись селищем, здійснив наїзд на 74-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги у невстановленому для цього місці", - пояснює поліція.


Як з’ясувалося згодом, пенсіонер їхав тією ж дорогою, проте припаркував свою автівку на узбіччі та вийшов на проїжджу частину підняти упавший під час руху "двірник". У цей момент пенсіонер і потрапив під колеса автомобіля.

Унаслідок ДТП, пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими його було доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні.

Нині усі обставини події з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування. 

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки, а водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху, завжди враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови та навколишню обстановку.
Поділитись

Новини по темі: