18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Жителів Житомирщини просять не панікувати: розпочалися масштабні збори військових

Жителів Житомирщини просять не панікувати: розпочалися масштабні збори військових

  • 20 вересня, 2019 15:55
У Житомирській області стартували масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами з усієї області, які триватимуть з 19 по 28 вересня.

Як повідомили "ЖЖ" у Житомирському обласному військовому комісаріаті, впродовж десяти днів учасники зборів пройдуть усі етапи військової підготовки, покращать свої знання та навички з тактичної, спеціальної, вогневої та інженерної підготовки.

Зазначається, що усіх військовозобов’язаних, які залучені до проведення навчальних зборів, забезпечили речами, їжею та усім необхідним.

Під час перебування на зборах резервістам гарантується збереження місця роботи, займаної посади та середньої заробітної плати на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форм власності, а також вони будуть забезпечені безкоштовним медичним обслуговуванням, якісним харчуванням та речовим майном, соціальний пакет та фінансові виплати - згідно чинного законодавства.
 

"Учасники (військовозобов’язані, резервісти) навчальних зборів не будуть залучені до операції об’єднаних сил (ООС) та інших військових дій на сході України", - акцентують у військовому комісаріаті.


Жителів Житомирщини просять не панікувати у разі виявлення учбового процесу (військової техніки та військовослужбовців зі зброєю) на вулицях міст, автотрасах та у районах проведення занять.
Поділитись

Новини по темі: