24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • «Поділля» - «Полісся». Житомиряни знову програли в Хмельницькому. ВІДЕО

«Поділля» - «Полісся». Житомиряни знову програли в Хмельницькому. ВІДЕО

  • 16 вересня, 2019 8:39
14 вересня ФК «Полісся» у Хмельницькому зіграв черговий матч чемпіонату у Другій лізі. Суперником житомирян став принциповий суперник, який вибив нашу команду з Кубку України – «Поділля». 

Це був центральний матч туру, адже команда, яка посідала третє місце, приймала гостей, які йшли другими. Отож, у житомирян був шанс відірватися від переслідувача, а в хмельничан – не лише наздогнати «Полісся», а й випередити в турнірній таблиці.

Вже на першій хвилині матчу хмельничани заробили штрафний – Музичук пробив, але удар не вийшов занадто потужним, тому Мозіль зумів без проблем його зафіксувати. Далі ініціатива перейшла до гостей. Поліщуки побудували свою гру через фланги, з яких швидкі півзахисники доставляли м’ячі у штрафний майданчик хмельничан. Щоправда, особливої загрози вони не несли, але постійно тримали в напрузі захист «Поділля». 

А от стандартні положення, такі як кутові, інколи могли завершитися взяттям воріт Федоренка. Однак хмельничанам щастило – м’яч пролітав або повз ворота, або свою команду рятував хтось з гравців господарів.

По перерві хмельничани відразу кинулися вперед і це принесло такий бажаний результат. На 52-й хвилині матчу господарі заробили штрафний майже в центрі поля, який вирішили розіграти відправивши м'яч у штрафний майданчик гостей. Вже у ньому, не розібравшись між собою, захисники «Полісся» не вдало вибили м’яч в район 11-метрової позначки, куди набігав Муляр. Чим власне і скористався півзахисник «Поділля», одразу пробивши низом у дальній від кіпера кут – 1:0.

 


«Полісся» пішло відіграватися, притиснувши господарів до власних воріт. Згодом Бринько міг зрівняти рахунок, коли пробивав зі штрафного, але Федоренко зміг перевести м’яч на кутовий. Хмельничани ж, граючи на контратаках, могли і збільшити перевагу, однак, подвоїти рахунок не змогли.

Рахунок так і залишився незмінним, головний арбітр зустрічі зафіксував мінімальну перемогу «Поділля» – 1:0.

За рахунок цієї перемоги команда з Хмельницького обігнала житомирян у турнірній таблиці, проте вона має на один зіграний матч більше. ФК «Полісся» після 8 турів має 16 очок і займає 3-тю сходинку.

Наступний матч житомирське «Полісся» проведе 18 вересня. У Житомирі на «Спартак Арені» житомиряни приймуть географічного сусіда та сусіда по таблиці рівненський «Верес». Початок матчу о 17:00. Білети вже є у продажі в клубній касі (Житомир, вул. Театральная, 8, кафе «Галерея»).

Поділитись

Новини по темі: