18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області масштабну пожежу на підприємстві гасили 15 рятувальників. ФОТО

У Житомирській області масштабну пожежу на підприємстві гасили 15 рятувальників. ФОТО

  • 19 серпня, 2019 11:50
У Житомирській області сталася масштабна пожежа на підприємстві. Загоряння виникло у деревообробному цеху у селі Дубова Бердичівського району. Повідомлення про неї надійшло рятувальникам 17 серпня вночі о 03:33. 

Як стало відомо "Журналу Житомира", загоряння виявив працівник цеху, чоловік одразу викликав рятувальників та намагався самотужки загасити вогонь. 
 

"На гасіння пожежі було направлено відділення вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На місці події вони з’ясували, що вогонь вже встиг охопити половину цеху на площі 200 кв. м., тоді як площа самої будівлі - 480 кв.м . Крім того, полум’я в будь-яку мить могло перекинутися на приміщення охорони цеху", - інформує Управління ДСНС України у Житомирській області. 


Рятувальників локалізували пожежу о 04:09 та о 07:00 – ліквідували повністю. Вогонь знищив покрівлю, деревообробні станки та дошки. 

Суму збитків та причину пожежі зараз з'ясовують. До ліквідації пожежі залучалося 15 рятувальників та 4 одиниці пожежної техніки. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.



Поділитись

Новини по темі: