29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • «Полісся» на останніх хвилинах вирвало перемогу в матчі проти «Ниви» Вінниця. ВІДЕО МАТЧУ

«Полісся» на останніх хвилинах вирвало перемогу в матчі проти «Ниви» Вінниця. ВІДЕО МАТЧУ

  • 29 липня, 2019 11:59

Житомирське «Полісся» розпочало виступи у чемпіонаті України з футболу серед команд ІІ ліги із перемоги у домашньому матчі проти вінницької «Ниви». 

Зі стартових хвилин поєдинку стало зрозуміло, що обидві команди підійшли до цієї зустрічі максимально серйозно. У першому таймі глядачі не побачили великої кількості небезпечних моментів поблизу воріт команд, однак кілька разів хапатись за серце довелось як житомирським, так і вінницьким вболівальникам. Свисток головного арбітра зустрічі Павла Децюка зафіксував завершення першої половини зустрічі без забитих м'ячів.

В другому таймі швидкості на полі підвищились. Втім, збільшилась і концентрація захисників обох команд, оскільки ціна помилки зростала із кожною хвилиною матчу.

Розпечатати ворота суперника житомирянам вдалося під завісу зустрічі. Гравці «Полісся» заробили стандарт на правому фланзі атаки. Дмитро Задерецький виконав м'яку подачу на дальню стійку, на яку відгукнувся центрбек Роман Адаменко. Потужним ударом він відправив м'яч у сітку воріт вінничан і не залишив шансів голкіперу «Ниви» Максиму Гурідову.Після пропущеного м'яча гості кинули усі сили на атаку, щоб відновити status quo, але житомирські футболісти спромоглись витримати останню облогу власних воріт і зберегти перевагу до фінального свистка рефері.

«Я думаю, що на таку гру хлопців особливо і не треба було налаштовувати, вони самі розуміли важливість цієї гри. Адже це перша гра сезону, і сьогодні треба було докласти максимум зусиль для позитивного результату. Я вважаю, що мої хлопці показали себе сьогодні з кращого боку, я їм дуже вдячний. Я зайшов після гри в роздягальню, сказав, що претензій у мене до них немає ніяких. Зрозуміло, що результат трохи засмучує, але я думаю, що з такою грою ми ще будемо перемагати», - сказав в післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Нива» (Вінниця) Нгаха Колінз.


У результаті - важлива перемога житомирського «Полісся» в першому турі чемпіонату, - передає zhitomir.info.
 

«Взагалі ніякої жорсткості під час підготовки ми не відчували, навпаки ми знаємо, що Вінниця - хороша команда, вони це довели і показали. Те, що гра була нервова, була напружена, так, це, звичайно, так. Те, що хлопці проявили характер, дотиснули і забили гол - це, звичайно ж, радує. Хочеться хлопців привітати з перемогою, а Вінниці побажати удачі. Будь-яка гра буде серйозною. Будемо рухатися від гри до гри. Всі команди приблизно одного рівня і всі команди хорошої якості. Легко нам не буде ні з ким», - резюмував головний тренер ФК «Полісся» (Житомир) Анатолій Безсмертний.


На старті чемпіонату житомирське «Полісся вийшло на другу сходинку в групі А і наступний матч проведе проти нинішнього лідера групи ФК «Ужгород» вже 3 серпня 2019 року.
 

ВІДЕО МАТЧУ

Поділитись

Новини по темі: