28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція розкрила моторошні подробиці вбивства Іллі Обіхода на прізвисько «Француз»

Поліція розкрила моторошні подробиці вбивства Іллі Обіхода на прізвисько «Француз»

  • 29 липня, 2019 8:29
  • 1
Поліція обробляє години записів із камер відеоспостереження в рамках розслідування вбивства 23-річного жителя Коростеня Іллі Обіхода на прізвисько "Француз".

Над справою працює посилена слідчо-оперативна група. Про це, як інформує прес-служба правоохоронців, було заявлено на нараді в ГУ Нацполіції Житомирщини, що проходила під головуванням заступника голови НПУ В'ячеслава Аброськіна.Нагадаємо, тіло чоловіка, засипане землею, знайшли в лісі поблизу с. Липляни Малинського району Житомирської області, недалеко автодороги Київ-Ковель (щоб подивитися відео з місця злочину, поскрольте новину вниз).
 
За даними видання "Страна", убитий пов'язаний із передвиборчою кампанією у мажоритарному окрузі в Корестені, за яким балотувався скандальний народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський.

​​​У​​​​ поліції підкреслили, що встановлюють події з максимальною деталізацією останніх днів життя загиблого, відпрацьовують його контакти та знайомих, проводять ряд слідчо-розшукових заходів публічного і негласного характеру.

До заходів залучено співробітників Департаментів карного розшуку, стратегічних розслідувань і інших підрозділів кримінальної поліції НПУ.
 
За словами Аброськіна, зараз поліцією відпрацьовуються різні версії того, що сталося: причетність загиблого до кримінальних розборок, виборчої кампанії, особисті неприязні стосунки й інші.

Також у поліції додали, що в кінці червня 2019 убитий був оголошений у розшук як безвісти зниклий.
 

Був причетний до вбивства


"Крім того, чоловік був підозрюваним у скоєнні вбивства іншого коростенця, що сталося в березні 2018 року в одному з розважальних закладів міста під час конфлікту з декількома чоловіками", – підкреслили в прес-службі.
 
Доповнення: 3 березня 2018 року в одному з кафе Коростеня виникла сутичка між групою чоловіків, у результаті якої двоє із них отримали вогнепальні поранення. Один з чоловіків отримав поранення черевної порожнини, інший - наскрізне поранення грудної клітини Один з травмованих від отриманих ушкоджень помер у лікарні, життя іншого медикам вдалося врятувати. До лікарні були доставлені жителі райцентру 1991 та 1995 р.н. В орієнтуванні щодо розшуку 23-річного коростенця зазначалися особливі прикмети: шрами на тілі в області грудної клітини, з обох боків тулуба та на лівому коліні від оперативного втручання .
 
Як пише ТСН, коли труп знайшли, на голові у нього був мішок. Тітка вбитого Леся Ходаковська сказала, що її племінника було дуже важко впізнати.
 
За словами рідних, о 22:00 Обіход поїхав на заправку нібито на зустріч, а потім зник. Авто залишилося стояти на заправці.

"Їхав на зустріч до своїх, але зустріч була підставна. Ось тільки так його могли виманити", – вважає Ходаковська.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

29 липня, 2019 20:24:57

CtrlC - CtrlV. Хоча б текст перечитав))) Куди я маю скролити до кінця? Однак нічого немає)))