28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Підвода розлетілася на друзки: у кривавому ДТП на Житомирщині загинули три людини. ФОТО

Підвода розлетілася на друзки: у кривавому ДТП на Житомирщині загинули три людини. ФОТО

  • 15 липня, 2019 8:56
У Житомирській області на ділянці автодороги "Київ - Чоп" сталася ДТП, жертвами якої стали три людини. Як повідомили "Журналу Житомира" в ГУ Нацполіціі Житомирщини, фатальне ДТП сталася вночі 13 липня у Новоград-Волинському районі.

Попередньо встановлено, що на 252 км автодороги "Київ - Чоп", поблизу с. Піщів сталося зіткнення автомобіля Opel Corsa під керуванням 35-річного львів'янина з гужовим возом, водій якого здійснював розворот в невстановленому місці.
 

"Легковик з'їхав в кювет, а на коня воза скоїв наїзд водій Opel Omega, 34-річний житель Львівщини, який рухався з учасниками події в попутному напрямку", - інформує поліція.


Зазначається, що в результаті ДТП від отриманих травм загинула пасажирка підводи. Її водій і ще один пасажир були доставлені в лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, врятувати їх не вдалося. Особи загиблих встановлюються.

Також медична допомога без госпіталізації надавалася пасажирці автомобіля Opel Corsa львів'янці. Водії обох легковиків не постраждали.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.







Поділитись

Новини по темі: