28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Б'ють пляшки та обличчя»: житомиряни скаржаться на п'яну молодь та просять посилити патрулювання у центрі

«Б'ють пляшки та обличчя»: житомиряни скаржаться на п'яну молодь та просять посилити патрулювання у центрі

  • 2 липня, 2019 18:15
Житомиряни скаржаться на постійні гуляння та застілля молоді у дворах житлових будинків у центрі міста. Мешканці Житомира просять владу посилити патрулювання поліції та навести порядок.

Відповідна петиції про організацію нічного патрулювання центру Житомира була опублікована на сайті мерії 2 липня.
 

"У центрі міста, у районі Молодіжної Моди, Танка, Фонтану та у прилеглих дворах (особливо у дворі Налогової, Рудівського годинника та Скверу), практично цілодобово знаходяться компанії молодих осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, які неадекватно себе поводять: руйнують місцеве майно, б'ють пляшки та обличчя одне одному, вживають алкогольні та наркотичні речовини, смітять; апогей хуліганства припадає на нічну годину, заважаючи спати людям та просто жити", - пише автор петиції.


За словами житомирянки, "епіцентром" гулянь стало подвір'я будинку по вулиці Перемоги 4. Мешканці будинків у центрі Житомира неодноразово звертались до правоохоронних органів, як до гарантів безпеки, за допомогою. Проте, за їх словами, результату ніякого.

"Пропоную посилити чергування співробітниками патрульної поліції/нацгвардії; патрулювати вказаний район кожні дві години (особливо у нічний час)", - закликає автор онлайн-петиції.

Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 250 підписів за 90 днів.
Поділитись

Новини по темі: