28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • Міністр оборони оглянув у Житомирі нові військові казарми. ВІДЕО

Міністр оборони оглянув у Житомирі нові військові казарми. ВІДЕО

  • 26 червня, 2019 17:25
26 червня перебуваючи з робочою поїздкою у військових частинах ЗС України Міністр оборони України Степан Полторак перевірив у Житомирі хід завершального етапу будівництва інфраструктури для 148-го окремого гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.
 

"Головним пріоритетом для вас є захист своїх рідних, близьких, друзів та України від ворога. І я думаю, що одним із головних завдань, яке стоїть перед державою — це забезпечити добрі умови для вашого проживання. Я думаю, що ваш дивізіон буде, напевно, першою військовою частиною, де, якщо порахувати нове житло, виходить 350 місць в гуртожитку поліпшеного планування, де повністю нове обладнання, 150 місць для солдатів строкової служби, нова їдальня", - зазначив Степан Полторак звертаючись до особового складу частини.


За словами міністра оборони, наступного року планується будівництва житла для одружених військових.

Нагадаємо, роботи з будівництва двох казарм поліпшеного планування та їдальні військової частини повністю завершено та їх вже передано у експлуатацію військовим. Тепер у комфортних умовах будуть проживати 250 військовослужбовців військової служби за контрактом.

Наразі ще тривають роботи з будівництва трансформаторної підстанції та реконструкції інженерних мереж.


 
Поділитись

Новини по темі: