27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

ДФС попереджає бізнес: у Житомирі орудують «податкові» шахраї

  • 25 червня, 2019 16:06
У Житомирській області активізувалися шахраї, які телефонують підприємцям і вигадують різні історії, аби видурити гроші. Вони називаються посадовими особами та звертаються з проханням надати фінансову допомогу.

ДФС у Житомирській області зазначає, що шахраї пропонують «владнати питання» з податковою в разі перевірки, віддячити за якусь вигадану послугу тощо. 

Встановлено, що шахраї використовують різні телефонні номери та рахунки для зарахування грошей.
 

«Головне управління звертається до бізнес-спільноти із проханням бути обачними, не вестись на шахрайські вигадки, а в разі отримання подібних телефонних дзвінків одразу повідомляти за телефоном антикорупційного «Сервісу Пульс» Державної фіскальної служби України – 0800-501-007 або Головне управління внутрішньої безпеки ДФС України  за телефоном 097 186 30 11 та до правоохоронних органів», - інформує ГУ ДФС у Житомирській області.


ДФС наголошує, що відомство діє виключно в межах чинного законодавства та повноважень і ні СМС-повідомлень, ні дзвінків, ні запрошень «для вирішення питань» від імені посадових осіб або працівників служби надходити не може.
Поділитись

Новини по темі: