26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області виявили понад 800 мігрантів-порушників, 65 іноземців депортують

У Житомирській області виявили понад 800 мігрантів-порушників, 65 іноземців депортують

  • 6 червня, 2019 15:14
У Житомирській області упродовж трьох весняних місяців поліцейські спільно з міграційною службою виявили більше 800 іноземців-порушників міграційного законодавства.

Як повідомили «Журналу Житомира» у ГУ Національної поліції Житомирської області, протягом березня – травня на території Житомирщини тривали заходи поліції та міграційної служби по виявленню осіб, які незаконно або з порушеннями законодавства перебувають в Україні. 

Серед викритих злочинів, учинених іноземцями, - переважно крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та умисне вбивство. Нині за 6 фактами кримінальні провадження закінчені та обвинувальні акти направлені до суду. 

За 8 випадками інших кримінальних діянь тривають досудові розслідування, у рамках яких 6 фігурантам офіційно оголошено про підозри. Також поліцейські виявили і затримали трьох осіб, які перебували у міжнародному розшуку. 

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП Житомирщини Олексій Рубан, відносно 65 іноземців-порушників за клопотанням поліції уже прийнято рішення про примусове повернення до країн громадянства, 6 особам заборонено подальший в’їзд в Україну, ще 8 – скорочено строк перебування у нашій державі.
Поділитись

Новини по темі: