26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Четверо у масках намагалися пограбувати приміщення держлотереї на Житомирщині: двох вже затримали

Четверо у масках намагалися пограбувати приміщення держлотереї на Житомирщині: двох вже затримали

  • 4 червня, 2019 15:07
Поліція затримала двох одеситів, які підозрюються в спробі пограбування закладу державної лотереї. Подія сталась уночі 3 червня у Коростишеві Житомирської області. 

"Про нічну подію у закладі поліцейським Коростишівського відділу поліції повідомили працівники державної лотереї у райцентрі. За їх словами, у приміщення зайшли четверо чоловіків у масках. Застосувавши силу до працівниці у залі, молодики спробували потрапити до замкненого приміщення з грошима. Однак касирка вигукнула, що вже викликала охорону та поліцію – і зухвальці мерщій втекли", - розповіли "ЖЖ" у ГУНП Житомирщини.

Поліцейські провели слідчо-розшукові дії і вже зранку затримали двох чоловіків за обґрунтованою підозрою у вчиненні пограбування. Затриманими виявились одесити, 1992-го та 1994 р.н. Особи та місцезнаходження інших причетних чоловіків нині встановлюється.

Затриманим молодикам уже оголошено про підозру. У рамках кримінального провадження їх перевіряють на причетність до інших подібних протиправних діянь як на території Коростишівського, так і в інших районах Житомирщини.
Поділитись

Новини по темі: