28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Ігор Гундич пообіцяв особисту підтримку у проведенні обласного ІТ-конкурсу

Ігор Гундич пообіцяв особисту підтримку у проведенні обласного ІТ-конкурсу

  • 3 червня, 2019 17:43

На Житомирщині вже цьогоріч планують провести обласний конкурс з ІТ-технологій. Свою підтримку у його проведені пообіцяв голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 3 червня, під час зустрічі з переможцями міжнародних змагань «Інфоматрікс», - про це повідомляє прес-служба ОДА.

«Під час неформальної зустрічі за кавою згенерували нову ідею – “Інфоматрікс-Житомирщина-2019”, конкурс для ІТ-любителів області. Готовий максимально сприяти та забезпечити патронатство у конкурсі. Так виявимо ще більше талантів, які згодом будуть представляти область на міжнародному та світовому рівні. Таких тренерів, як вчитель інформатики Микола Тарасюк, і таких талановитих старшокласників маємо підтримувати вже сьогодні, щоб вони залишалися гордістю і потрібними у своїй країні, а не планували за кордон», – зазначив Ігор Гундич.


За словами керівника області, на ІТ-галузь сьогодні потрібно звернути більше уваги.

«ІТ-напрямок в Україні почав стрімко розвиватися. Тому потрібно більше уваги звертати на навчання молоді. У минулому році ми створили футбольне відділення на базі ліцею для обдарованих дітей, і виявилося, що в різних куточках області є діти, які займаються спортом і здобувають високі результати. Думаю, так буде і з ІТ-сферою, потрібно тільки надати можливість дітям проявити себе», – наголосив Ігор Гундич.


Конкурс з ІТ-технологій планується провести у вересні на базі Державного університету «Житомирська політехніка».

Поділитись

Новини по темі: