29 березня, 2024
Ми в соцмережах

«Хліб Житомира» допоміг створити свято дітям в обласній лікарні

  • 3 червня, 2019 13:28
Компанія "Золотий коровай" 31 травня до святкування Міжнародного дня захисту дітей у гематологічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні. Про це на своїй сторінці у фейсбук розповідає представниця волонтерської організації Альона Срібниченко. За її словами, 25 діток, пацієнти відділення окрім позитивних емоцій та веселого настрою отримали у подарунок продукцію Торгової марки "Хліб Житомира".
 

31 травня цього року, 25 дитячих посмішок сяяли в стінах Житомирської обласної клінічної лікарні, де в рамках святкування міжнародного дня захисту дітей було влаштовано свято для діток гематологічного відділення. Таку акцію організувала добровільна волонтерська організація Радомишльського району, за активної участі Торгової марки Хліб Житомира, працівників Відділу культури Радомишльської РДА та Будинку дитячої творчості.


Завдяки старанням та звичайній людській небайдужості організаторів, дитяче відділення лікарні на кілька годин перетворилось на епіцентр радощів, позитиву та гарних емоції.
Всі ми родом із дитинства, де батьківські казки вчили вірити в чудеса та добрих чарівників. І лише подорослішав та потрапляючи в такі місця як дитячі лікарні особливо відчувається відсутність див та чарівників в повсякденному житті. Бо лише один погляд хворої дитини, особливо такого відділення, надихає на пошуки чарівної палички або універсального рецепту лікарських препаратів. Розуміючи ті непрості обставини, в які волею долі потрапила малеча, організатори намагались в стінах лікарні створити ту казку, яка так необхідна не лише малим пацієнтам, а й їх героїчним та не завжди усміхненим батькам. Добрі фєєчки з дитячої казки, клоун Кнопа та такий улюблений всіма Карлсон на годину дозволили всім присутнім на святі повірити в диво. 25 щирих, добрих, та таких необхідних оточуючим посмішок світили в стінах звичайної обласної лікарні. І це найбільша, найдорожча нагорода організаторам. Поздоровлення зі святом, добрі слова та найголовніше побажання здоров’я лунали на адресу діток від організаторів акції та представників установ.

Торгова марка «Хліб Житомира» з старанністю та наснагою готувалось до благодійної акції. Пакунки с духмяною та свіжою випічкою, купа подарунків для дитячої кімнати лікарні з вдячністю були прийняті дітьми та їх батьками. Окрему увагу заслуговують позитивні казкові подушки пошиті працівниками та учнями Радомишльського Будинку дитячої творчості. До того ж маленьким пацієнтам їх роздавала дитина сім’ї волонтерів, яка вже дитячому віці розуміє всю важкість тої непростої ситуації в яку потрапила малеча. Додатково діточкам були роздані пакунки з невеличкими подарунками, необхідними товарами побуту з простою надією на те, що вони хоч трохи але полегшать ті лікарняні обставини, в яких доводиться перебувати.


І дивлячись на дитячі посмішки, чуючи слова вдячності від батьків та адміністрації лікарні, організатори розуміють, що сили було витрачено не дарма. Більш того, вже існують ідеї щодо організації таких свят в різних куточках області у подальшому.
Лікарні – це не місце для дітей. І якщо, кожен з нас зробить маленький вчинок на адресу таких пацієнтів, може світ стане добрішим?...


Чекаємо в наших рядах нових небайдужих до чужого лиха людей!
Добровільна волонтерська організація
#хлібжитомира

 


















Поділитись

Новини по темі: