29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі після капітального ремонту відкрили інфекційне відділення лікарні. ФОТО

У Житомирі після капітального ремонту відкрили інфекційне відділення лікарні. ФОТО

  • 28 травня, 2019 12:30
28 травня у Житомирі відкрили капітально відремонтоване інфекційне відділення міської лікарні №1. Будівля відділення була збудована ще у 1839 році. Останній ремонт будівлі проводився у 1989 році.

Як повідомили «Журналу Житомира» у міськраді, з 2017 по 2019 рік відремонтовано покрівлю будівлі відділення, проведено капітальний ремонт в приміщеннях (встановлено тепловий пункт, замінені вікна та вхідні двері, проведено реконструкцію сантехнічних та електричних мереж, утеплено стіни будівлі).

Також придбано медичне обладнання. Зокрема електрокардіограф, апарат ШВЛ, монітори пацієнта, шприцевий насос, та меблі. Здійснено і благоустрій території.

Загалом на капітальний ремонт відділеня було було спрямовано 11,9 млн грн.
 

«За ці кошти повністю відремонтували покрівлю, зробили капремонт в приміщеннях, встановили тепловий пункт, замінили вікна та вхідні двері, реконструювали сантехнічні та електричні мережі. Крім того, для відділення придбали нове медичне обладнання і меблі, - зазначив міський голова Сергій Сухомлин. - Щира подяка депутату Верховної Ради України Олексію Ленському за сприяння у виділенні субвенції з державного бюджету, а також депутатам Житомирської міської ради за розуміння і підтримку таких важливих для міста проектів. Спасибі завідувачці відділенням Волковій Оксані Василівні і всьому колективу за терпіння. Окрема подяка будівельникам, які виконали роботи якісно та здали об‘єкт вчасно».
























Поділитись

Новини по темі: