19 березня, 2024
Ми в соцмережах

Негода залишила без світла 12 населених пунктів у Житомирській області

  • 21 травня, 2019 10:39
З 20 на 21 травня складні погодні умови, які супроводжувалось активною грозовою діяльністю, шквальним вітром, зливними дощами, призвели до пошкодження електричних мереж на Житомирщині.

Як стало відомо "Журналу Житомира", стихія вирувала найбільше в Ємільчинському, Житомирському, Ружинському, Черняхівському районах. 

Станом на 9 годину від електропередачі лишаються відключеними: в Ємільчинському районі - 5 населених пунктів, Ружинському - 4 н.п., Житомирському -2 н.п., Черняхівському -1 н.п.

Наразі над відновленням електропередачі працюють бригади АТ "Житомиробленерго". 

"Житомиробленерго" застерігає жителів Житомирської області: ніколи, за жодних обставин не торкайтеся обірваних чи провислих проводів повітряної лінії електропередач!

Радіус ураження електрострумом від обірваного проводу, який лежить на землі, може сягати 8-12 метрів. Щоб уникнути біди, організуйте охорону місця обриву чи провисання лінії електропередач та негайно повідомте про ситуацію, що склалася у колнцентр "Житомиробленерго" - (0412) 40-21-50.

Нагадаємо, ввечері 20 травня на Житомир налетів буревій, який за лічені хвилини повалив дерева та лінії електропередач, затопив вулиці.
Поділитись

Новини по темі: