25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині двоє молодиків до смерті побили чоловіка: їм загрожує 10 років в'язниці

На Житомирщині двоє молодиків до смерті побили чоловіка: їм загрожує 10 років в'язниці

  • 8 травня, 2019 16:57
У Житомирській області двоє молодиків до смерті побили чоловіка. Подія сталася 7 травня у селі Стрижівка Коростишівського району.

"Поліцейські встановили, що за кілька годин до події, близько півночі, до будинку чоловіка заходили двоє парубків. Між господарем та нічними відвідувачами виник конфлікт, що переріс у бійку", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області. 

Як засвідчив попередній висновок судово-медичної експертизи, чоловік отримав травми, що стали причиною смерті – закрита травма живота та внутрішня крововтрата.

Поліцейські затримали підозрюваних у нанесенні вказаних тілесних ушкоджень – 20-річного односельчанина загиблого та 24-річного жителя Радомишльського району. Нині вони дають свідчення у рамках досудового розслідування. Встановлюються причини конфлікту та усі обставини.

Попередня кваліфікація події – ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: