25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирський Гідропарк готують до початку купального сезону

Житомирський Гідропарк готують до початку купального сезону

  • 25 квітня, 2019 10:56
Робоча група міської ради 24 квітня перевірила підготовку житомирського Гідропарку до початку купального сезону. Про це інформує прес-служба мерії.

"Міською комунальною рятувальною службою на воді проведено обстеження дна акваторії пляжів, здійснено відповідні заходи щодо підготовки рятувального катера та човнів, костюмів водолазів, закуплено ліки для медичного пункту служби, приведено у готовність до експлуатації радіорубки для оголошень відпочиваючим", - повідомляє міська рада.

За інформацією керівництва КП "Парк", на всіх пляжах демонтовано старі та встановлено нові кабінки для переодягання з душовими. У Гідропарку, відповідно до акту обстеження земельних насаджень, видалено 195 хворих дерев, кроновано та обрізано гілки дерев, які, передусім, могли нести  потенційну небезпеку життю та здоров’ю людей. 

Для відвідувачів Гідропарку встановлено новий туалет, де також враховано потреби людей з обмеженими можливостями. Всі атракціони у Гідропарку перевірені на технічну справність та мають відповідні дозвільні документи. На разі тривають роботи із їх фарбування. 

До 20 травня КП "Парк" має завершити роботи по підготовці Гідропарку до купального сезону, який розпочнеться з 1 червня.
Поділитись

Новини по темі: