18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • ЖК Тетерівський Бульвар отримав сертифікат про готовність об’єкту до експлуатації для 1-ої секції

ЖК Тетерівський Бульвар отримав сертифікат про готовність об’єкту до експлуатації для 1-ої секції

  • 18 квітня, 2019 13:24

CBS Холдинг інформує, що управлінням Державного архітектурно-будівельного контролю міської ради міста Житомира видано сертифікат, що засвідчує відповідність закінченого будівництва проектній документації та готовність до експлуатації новобудови. Об’єкт - ЖК Тетерівський Бульвар - 1 секція. Найближчим часом інвесторів буде запрошено на підписання необхідних документів для оформлення права власності.

Наразі київський забудовник CBS Холдинг веде будівництво та реалізує 3-ю секцію ЖК Тетерівський Бульвар.

Велика перевага 3-ї секції - це збільшені планування квартир та унікальні краєвиди на річку Тетерів, які відкриваються з панорамних вікон.

«Тетерівський бульвар» – новобудова комфорт-класу від київського забудовника «CBS Холдинг» в місті Житомир. Комплекс знаходиться в лісопарковій зоні, в тихій, захищеній від шуму доріг, еко-зоні міста – районі Корбутівка. Корбутівка цінується чистотою повітря, мальовничою набережною річки Тетерів.

У Житомирі «CBS Холдинг» у 2015 році реалiзував житловий комплекс «Капучіно». Зараз компанія будує житловий район «Тетерівський бульвар» в еко-районі Корбутівка на березі річки Тетерів.

Ознайомитися з детальними умовами придбання квартир можна у відділі продажів компанії за адресою вул. Чуднівська, 113, за телефоном (0412) 46-07-17 та на сайті http://tb.zt.ua .

Прес-служба CBS Холдинг

Поділитись

Новини по темі: